Home Producten Merken Contact di-soric
Digitron Industrial Systems wordt di-soric BV

Beste Relatie,

Van distributiepartner naar dochteronderneming van sensorfabrikant di-soric. Dat is de stap die Digitron Industrial Systems begin dit jaar heeft gezet. Een mooie ontwikkeling die veel voordelen oplevert voor u als relatie. Denk aan kortere levertijden, maar ook aan een nog betere service en technische ondersteuning. Graag wil ik u persoonlijk informeren over de kansen die de oprichting van deze dochteronderneming biedt.

Groeiambitie
Sinds 2006 zijn wij verkooppartner van di-soric, een van onze grootste en belangrijkste leveranciers. Zowel Digitron als het Duitse di-soric zijn bedrijven met groeiambitie. Samen gaan we nu een nieuwe fase in. Voortaan kan di-soric, met de rechtstreekse verkoop in Nederland, nog sneller reageren op actuele behoeften uit de markt. Bovendien kunnen onze specialisten nu terugvallen op een organisatie waar honderden mensen werken en waar op het gebied van sensoren voor industriële automatisering veel kennis en kunde zit. En daar profiteert u uiteindelijk weer van!

Ook andere merken
Naast di-soric blijven we de merken verkopen die u van ons gewend bent: Asteel SENSOR, BTI, Contrinex, IMOS, Murr, LAP, Leine Linde, Rechner Sensor, di-soric SNT en Tippkemper-Matrix.

Relaties versterken
In mijn nieuwe rol als managing director kijk ik ernaar uit di-soric niet alleen in Nederland, maar ook in België en Luxemburg, verder op de kaart te zetten. Dat ga en kan ik niet alleen doen. Samen met een aantal nieuwe productspecialisten - die verspreid over de Benelux werken - gaan we onze relatie met u verder verstevigen en natuurlijk ook nieuwe klanten werven.

Heeft u vragen? Bel mij dan op 0413 – 33 13 91 of stuur een e-mail naar c.vandermeeren@di-soric.com.

Met vriendelijke groet,

 

Christoph van der Meeren
Managing director di-soric«